| Lojistik Kongresi'nde 'Finansal Kriz' e Lojistik Bakış |
Lojistik Derneği (LODER) tarafından Mars Logistics’in resmi sponsorluğunda, Bilgi Üniversitesi ve Alman Neu-Ulm Üniversitesi’nin işbirliği ile 6-7 Kasım 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek 6. Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nin ana konusu “Mal, Bilgi ve Sermayenin Yüksek Hızlı Akışı” olarak belirlendi. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın açılış konuşması ile başlayacak Kongre’de, küresel finans krizinin ortaya çıkardığı sonuçlar ışığında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nin finansal boyutu, uluslararası uzmanlarca farklı yönleriyle ele alınacak.
Başkanlığını Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Oral Erdoğan’ın yapacağı Kongre’nin bu yılki ana konuşmacıları, İsrail’deki Jerusalem Hebrew Universitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sason Bar Yosef ve Almanya’daki Neu-Ulm Üniversitesi’nden Dr. Michael Grabinski olacak. Prof. Dr. Yosef, “Stratejik Planlamaya Finansal Bakış”ı anlatırken, Dr. Grabinski, “Kaos- Tedarik Zinciri Yönetimi Sınırlanıyor mu, Sona mı Eriyor?” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. Kongre’nin ilk günü ayrıca, Kongre Başkanı Prof. Dr. Oral Erdoğan, ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan ve Lojistik Derneği Başkanı Mehmet Tanyaş’ın açılış konuşmaları yer alacak.
Mars Logistics müşterileriyle yeni uygulamalarını paylaşacak… Mars Logistics resmi sponsorluğunda The Marmara Oteli’nde gerçekleştirilecek 6. Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nde, iki gün boyunca en az 50 tebliğ sunulacak. Kongrenin resmi sponsoru Mars Logistics de, kongrenin ikinci günü “Lojistikte Yenilikçi Uygulamalar” konulu özel bir sunuş gerçekleştirecek. Mars Logistics’in sunumunda, katmadeğerli lojistik hizmetlerin, bu hizmetlerden yararlanan şirketler için yarattığı fırsatları, örnek projelerle ortaya konulacak |
| < Önceki | Sonraki > |
|---|

